Bijna weer terug - Reisverslag uit Rabat, Marokko van Bart Strengers - WaarBenJij.nu Bijna weer terug - Reisverslag uit Rabat, Marokko van Bart Strengers - WaarBenJij.nu

Bijna weer terug

Door: feuerwehr

Blijf op de hoogte en volg Bart

31 Mei 2012 | Marokko, Rabat

Hi lieve mensen,

Na een ware 'expeditie' door de Hoge Atlas, niet alleen door de zwaarte van de 5 daagse tocht naar 4167 meter hoogte met muilezels en gidsen (die ezels gingen niet mee naar de top uiteraard..., maar ook door de heftige hoogteziekte van Rodin en ernstige diarree van Anna, zit de reis door Marokko er bijna op. We komen wat op adem in een kustplaatsje met veel jongeren en vergane glorie (zoals je heel veel ziet in Marokko) ten Noorden van Rabat. Rodin had gisteren 40 graden koorts maar was vandaag weer veel beter en we hebben eindelijk een keer onze kleren en beddengoed gewassen. Was wel nodig ;-)
Bijgaand weer wat foto's van de laatste paar weken. Reageer vooral, want dat is heel leuk om te lezen voor ons (bijvoorbeeld Donate, we lezen je reacties graag, maar we kunnen niet mailen omdat we je adres niet bij de hand hebben...)

Lieve groeten aan allemaal,
Bart, Anja, Rodin en Anna.

• 31 Mei 2012 - 18:43

Nis:

Joehoe! Jullie laatste verslag is 4 min geleden geplaatst! En ik zie nog geen fotos, dus waarschijnlijk ben je net bezig met het up-loaden van de fotos!!!

Dikke kus voor jullie van Nis

• 31 Mei 2012 - 20:26

Peter:

wat een geweldige ervaring, fijn om jullie zo te zien stralen
    dikke knuffel,
    liefs Peter

• 01 Juni 2012 - 07:08

Hans:

Wat een grootsheid in beeld.
    liefs Hans

• 01 Juni 2012 - 17:51

Vismaya:

Lieve mensen.
    Wat fijn om weer iets van jullie te lezen!!
    Oei oei Rodin ik hoop dat je al wat bent opgeknapt wanneer je dit leest!! 40 graden koorts in Marokko lijkt me best heftig.
    Op de foto's zie je er gelukkig blakend gezond uit.
    Wat zijn de foto's weer betoverend jongens. Het is toch niet een film dat leven van jullie!!
    Knuffel, Vismaya

• 01 Juni 2012 - 17:51

Vismaya:

Bart heb je mijn mail gehad??

• 02 Juni 2012 - 18:43

Alec&Fenna:

Hoi, net samen met Fenna weer eens jullie schitterende foto`s bekeken. Mijn bloed gaat harder stromen bij het zien van zoveel warmte, zee, hangmat, ruimte, rust en avontuur. Een droom, heerlijk. Wij gaan van de zomer met Ryanair naar Zuid-Italie. Wij verlangen zo naar de zee en de hitte. Nou, zegt Fenna, de hitte niet zo. Ik wel, ik smelt het liefst.
    Tot na de zomer, veel liefs, Fenna en Alec

• 04 Juni 2012 - 08:39

Donate:

Hee lieverds. Wat een prachtige foto van Anna bij de waterval. Om dagen te blijven zitten gewoon. Goed om te lezen dat na de lastige dagen (vanzelf) ook weer wat makkelijkere komen. Blijven ademhalen dus :-) Prachtig om jullie langzamerhand te zien 'verwilderen'. Wat een geweldig avontuur toch dat jullie samen meemaken. Heeeerlijk dat ik er op afstand van mag meegenieten. Dikke kus.

• 04 Juni 2012 - 22:15

Opa Theo, Oma Ellen.:

Hallo Lieve Zwervers, dat heeft even geduurd, maar dit bericht is weer erg fraai, Anna bij de waterval en op ezel of Drommedaris samen met Rodin, een stoere tocht hoor maar jullie zijn wel wat gewend. We zijn bij Joke geweest op haar 50-ste verjaardag, met caravan voor het eerst sinds 4 jaar, naar Frankrijk dat is goed gegaan we hebben genoten. Gaan jullie nu naar Duitsland of zo? Ik hoop dat niemand nog koorts krijgt! Want dat is zonde van de vacantie dagen. We zijn erg beniewd naar alle verhalen. We hebben jaren ook een tajine gehad maar wisten niet wat ermee te doen, op een vuurtje buiten? Een Thuja boom is ook iets heel bijzonders, er staat veel over te lezenin wikipedia. Ik hoop op nieuwe berichten liefst met foto's. Julia is ook leuk met fotografie bezig. Ik wens jullie een prettige voortzetting en behouden thuiskomst. Heel veel groetjes en kusjes. Opa & Oma..!
    p.s. Mijn 80-ste verjaardag was erg geslaagd,

• 05 Juni 2012 - 11:20

Joke:

Wat een prachtige fotos!! En wat knap van de kinderen om zo hoog geklommen te hebben!! Grote kus van Joke

• 22 Juli 2012 - 21:21

Frieda:

Hallo lieve reizigers,
    Wij beginnen zo langzamerhand verlangend naar jullie uit te zien.
    Spannend om te voelen wat er bij jullie wel en niet veranderd is. Hier begint het eindelijk mooi weer te worden.
    Veel liefs.