Agadir
Door: feuerwehr
Blijf op de hoogte en volg Bart
13 Mei 2012 | Marokko, Agadir
We hebben op geweldige plekken gestaan zoals je kunt zien op de foto's. Plage Blanche was het meest zuidelijke punt waar we drie dagen lang verse vis van de vissers hebben gegeten en heerlijk hebben gespeeld met onze body-boards!
In Guelmim, de poort tot de Sahara zoals de Marokkanen het noemen ontmoetten we jongelui die onze Jorga en Madeleine heel goed bleken te kennen! Ongelovelijk hoe klein de wereld is. We zijn met hen naar de hete bronnen in de woestijn geweest bij 40 graden. Een aparte belevenis...
Het was heerlijk daarna weer aan de kust te zijn en lekker te body-boarden in het koele water bij het Parc National de Sous Massa.
We rijden zo door naar Taghazoute ten Noorden van Agadir.
PS
Aan Opa Theo: nog van harte gefeliciteerd met je 80ste verjaardag! Wat een leeftijd! (Heb je ons smsje ontvangen?)
We rijden zo door naar Taghazoute ten Noorden van Agadir.
PS
13 Mei 2012 - 11:29
Hans:
De belevenissen hier in het kleine Holland,
lopen van van een een heerlijk weekend dansen in een supervilla van Louise tot een lekker Italiaans ijsje tot een intens romantische avondje tot mooie Indiana Jones filmpjes die ik maakte in het kader van het kinderboekenfeest in oktober tot ........ een warme gedachte aan jullie. Het gaat jullie goed.
Liefs met een zachte liefdevolle knuffel.
Hans -
13 Mei 2012 - 12:16
Opa Theo:
Hoi, eerst hartelijk dank voor je felicitatie Bart. We hebben een super gezellig feest gehad gisteren! "High Tea" weer in het zuiderpark paviljoen, 66 gasten exclusief kinderen. We hebben genoten ik kreeg o.a. i-pad, van kinderen en Ellen, en veel geld en allerlei kadobonnen en andere leuke dingen t.z.t. wil ik jullie graag vertellen. Nog leuke schelpen gezien, in Sous Massa op het strand ? Ga je nog meer naar het zuiden, of met een grote boog noordwaarts ? Veel groeten van ons en Joke die gaat vanavond weer naar huis. Doei...
XXXXX Opa.
14 Mei 2012 - 09:37
Siem:
Lieverds, wat een schitterende foto's weer, van heerlijke avonturen! Ik geniet met jullie mee hier. Dikke kus! -
15 Mei 2012 - 18:11
Donate:
Wat weer een prachtige foto's. Heerlijk om jullie reis op afstand mee te kunnen maken. Geniet erg van nieuwe berichten en plaatjes. Wat een bijzondere belevenissen. Hier stuk minder interessant, maar wel prima. Gezellig met kinderen en regelmatig lekker dansen, ook niet verkeerd.
Dikke knuffel, Donate.