In de hippievallei
Door: feuerwehr
Blijf op de hoogte en volg Bart
05 Maart 2012 | Spanje, Órgiva
Hallo iedereen,
Even een kort bericht vanuit de vallei bij Orivega waar we de afgelopen week zijn verbleven met onze vrienden Jorga en Madeleine en hun drie kinderen (en alle andere mensen die hier wonen in hun busjes of in kleine stenen huisjes). Het is hier zeer aangenaam. De avocados en sinaasappels liggen hier letterlijk voor het oprapen (helaas zijn alle avocadobomen kapotgevroren door de kou die ook hier buitengewoon heftig was). We doen iedere dag Yoga in de ochtendzon, we dansen Tango in de bubble (een plastic tent met een frame in de vorm van een buckyball) we gaan naar de markt en naar feestjes bij andere woongemeenschappen in de buurt waarvan er vele zijn in deze regio.
Bijgaand heb ik wat fotos geplaatst van de eerste weken van onze reis. De ijspegels aan de bus toen we vertrokken (het WC-water was pas ontdooid na een dag of 3). Het bezoek aan het Dali huis in Cadaques. Het bezoek aan Barcelona met haar ongelooflijke Sacra Familia en de steegjes met honderden winkeltjes. Ons verblijf aan de prachtige kust bij Peniscola. De zonsopgang gefotografeerd door het oog van onze dromenvanger die voor in de bus hangt. Anna en Rodin die relaxed luisteren naar een luisterboek (met dank aan Yvonne) maar ook hard werken onderweg aan hun schoolwerk. En dan nog een mooie foto van Jorga en Madeleine (en hun bus, ook een 508D). De komende dagen gaan we Granada bezoeken, dan nog een paar dagen hier om te helpen met de olijvenoogst en dan...richting Marokko (waarbij we waarschijnlijk eerste nog een paar dagen aan het strand gaan staan alvorens de oversteek vanaf Tariffa te wagen. We hebben hier veel gesproken met mensen die door Marokko hebben gereisd en dat schijnt toch echt wel heftig te zijn...)
Dit was het even...want ik moet schoolwerk doen met de kinderen en taart eten bij onze jarige buurvrouw en nog wat klusjes aan de bus.
Groetjes aan iedereen!
Groetjes aan iedereen!
05 Maart 2012 - 13:22
Peter Brouwer:
hallo lieve schatten,
fijn om te horen en zien dat het goed gaat met jullie,we blijven jullie volgen
zoen Peter -
10 Maart 2012 - 16:57
Lau:
o, lieverds, ik weet niet waarom, maar ik had deze site nog heeelemaal niet door....mmmm zooo fijn om jullie blije gezichten te zien!! mmm heerlijk, ja de sagrada familia...Gaan jullie goed oppassen in Maroc??
Ik ben in Israel deze week, heeerlijk aan het relaxen bij mn nieuwe schoonfamilie....en tja, soms bomalarm...afgelopen nacht wel 3 keer, dus dan n "kast in" , maar ik ben er relaxed onder.....reizen is great en ooo, zo fijn om jullie te volgen, ik geef jullie dikke knufffen op jullie mooie harten!! save journeys!! Lau -
23 Oktober 2021 - 14:35
Ariane: